zondag 22 maart 2009

zondag 22 maart 2009

Jose had voorspeld dat het zondag mooi weer zou zijn, het is niet voor niks "SUNday" eerlijk gezegd hadden wij daar een hard hoofd in aangezien het vannacht gigantisch regende!!!
Maar het begin was al goed, we konden buiten ontbijten in een flauw zonnetje. En daarna werd het langzamerhand steeds blauwer..... gelukkig

We zouden vandaag weg met Jose en zijn familie maar de grote auto die wij nodig hadden was al verhuurd dus dat ging niet door. Omdat we anders maar met zijn 4 en weg konden hadden we afgesproken dat wij vandaag in het hotel zouden blijven en dat wij met zijn allen pizza gingen eten in Sole Mio. Zo gezegd  zo gedaan, wij hebben een heerlijke dag aan het zwembad doorgebracht onder het genot van een warm zonnetje. Aan het eind van de middag nog maar even Romey naar bed gedaan omdat het vanavond wel eens wat laat kon worden.

Wij zaten keurig netjes om half 7 klaar toen Jose belde dat het wel 7 uur ging worden. Ok dan maar naar de bar, alleen was de barman verdwenen dus onze mojito ging niet door. Uiteindelijk kwam Jose dan maar alleen met Margeritha en de rest was thuis gebleven. Goed dan maar met zijn vijven naar de pizzeria. 

Onderweg daar heen had Dion Romey op zijn nek gezet en dat wilde Margeritha ook wel bij Jose. De foto hieronder laat zien hoe dat er uitzag, je kunt wel stellen dat de heren de attractie van de straat waren echt iedereen keek om. Wel grappig om te zien als je er achter aan loopt. Eenmaal bij Sole Mio aangekomen een mooi tafeltje gezocht en moet zeggen het rook al goed.
Het was goed, de pizza's die we besteld hadden waren echt heerlijk en de lambrusco wijn was ook erg lekker. Romey vond de pizza wel lekker maar begon te stralen toen de spaghetti bolognese op tafel kwam, die hadden we voor Margeritha en haar besteld om te delen. Ze heeft echt heerlijk zitten eten en het was een genot om naar haar te kijken. We hebben geprobeerd haar spaghetti te laten slurpen maar dat snapt ze nog niet (gelukkig maar dan hoeven we het haar ook niet meer af te leren hahaha) Als toetje nog even een heerlijke tiramisu naar binnen gewerkt en toen zaten we ook bommetje vol. 

Dion, Jose en Margaritha zouden nog even gaan bowlen en ik zou met Romey naar de kamer gaan om haar op bed te leggen. Maar toen we in het hotel waren belde Jose zijn vrouw dat Margaritha morgen weer op tijd naar school moest dus dat het bowlen niet doorging. Inmiddels was de barman (ook een Jose) weer boven water dus kwam de mojito er toch nog net als een lekkere cappuccino. Daarna zijn we naar de hotelkamer gegaan en hebben Romey op bed gelegd die tot op heden weigert te gaan slapen......maar goed ook dat gaat wel weer over.
Volgens Jose is het morgen weer lekker weer dus daar hopen we dan maar op.....Adios

3 opmerkingen:

liset zei

Hopen maar op mooi weer voor vandaag! roept het zwembad jullie alweer? Succes vandaag met het halen van de id van Romey! en hoop nog steeds dat het lukt om dit weekend terug te vliegen, keep my fingers crossed!!

Dikke knuffels!!

Mirjam Kamps zei

Dat zag er allemaal wel erg gezellig uit.
Veel plezier in het zwembad vandaag en sunblock!!!! Je bent nu wel bruin genoeg hihi.

Veel plezier liefs mir

Marcel en Petra zei

Leuk hoor die foto's. Sander vond ze ook leuk. Zelfs zo leuk dat de pop van Tessa mee moest kijken.
Geniet maar lekker van het zonnetje, dat doen wij ook al een paar dagen. Helaas is het hier niet zo lekker warm als bij jullie, maar ik klaag niet hoor!

Geniet van jullie dag (ik ga nu genieten van mijn koffie), sterkte met de officiƫle zaken en tot schrijvens.

Dikke kus!