dinsdag 27 januari 2009

dinsdag 27 jan. 2009

Goed dan beginnen we maar met het slechte nieuws; we gaan morgen niet naar de rechter...
Het heeft tot half 6 geduurt vandaag voor wij wat wisten (is 23:30 jullie tijd) vandaar dat de blog vandaag ook zo laat is. Volgens Franck is de zitting donderdag en hij belt ons morgenavond de tijd door......kan wel zeggen dat dit alles flink balen is weer een dag verder maar goed dit is the way it goes in Bolivia dus moeten wij er maar aan wennen.

Vandaag even op visite geweest bij de consul, was wel leuk hij heeft ons wat tips aan de hand gedaan en wat informatie gegeven over de omgeving en gang van zaken hier in Bolivia. Daarna lekker in de zon in onze (bijna) prive tuin lunchen en relaxen aangezien hier de winkels om 12:00 dicht gaan en pas weer rond 14:30 open gaan. Best lullig als je onder het consulaat een mooie shopping mall vind maar dat die dan net dicht is als je weggaat bij de consul.....Na de lunch Franck gebeld maar nog geen nieuws, pas in de middag vertelde hij.
Vanmiddag om half 4 zijn we met de taxi naar het oude stadscentrum gegaan (zuidelijke deel van cochabamba) en hebben daar lekker rondgestruint. Uiteindelijk ergens uitgekomen maar waar???? het was in ieder geval enorm uit de buurt als waar wij dachten te zijn daar kwamen we achter toen we in de taxi naar het appartement zaten, ach we hebben de achterbuurt van cochabamba in ieder geval ook gezien! Eenmaal terug maar weer Franck gebeld, helaas nog geen nieuws Ines kon de advocate niet bereiken dus het kon wel 8 uur vanavond worden. Uiteindelijk was er dan om half 6 het telefoontje met het nieuws dat het donderdag werd....en dat was nou niet echt wat wij wilde horen. Hopelijk morgen beter nieuws te melden

7 opmerkingen:

de bottertjes zei

Hallo jongelui,

Ontzettend leuk dat jullie ons via dit medium op de hoogte houden van jullie verblijf in Bolivia.

Jammer dat het gesprek met de rechtbank verschoven is naar a.s. donderdag. Hopelijk blijft het bij deze ene ambtelijke vertraging en mogen jullie nog deze week jullie dochter zien.

Heel veel succes.

Tante Tonny & Oon Wim

P.S. Het heeft even geduurd voordat ik een reactie kon sturen. Weet ik veel hoe het bloggen werkt!. Ik stond op het punt om een duif te kopen!! Doei van ons

Unknown zei

Heyyy Dion en Jorna!!!

Inderdaad leuk om zo jullie te volgen. Al heel wat meegemaakt de eerste paar dagen lees ik zo.

Maar in ieder geval heel veel succes en snel naar het goede nieuws!

Ik heb op de raven site (zvv.raven.nl) een speciale link aangemaakt naar jullie blog. Dan kan het hele team jullie volgen.

Doeggg!!!

gr. Phuong & Thuha

Eric zei

Jorna & Dion,

Idd leuk om iets van jullie via deze blog te vernemen. De eerste tegenslag hebben jullie dus al weer gehad, maar hopenlijk zal het goede en mooie nieuws straks overheersen!

Sterkte en succes!

Eric & Ilse

Marcel en Petra zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marcel en Petra zei

Hoi Jor en Dion,

Leuk dat we jullie via deze manier kunnen volgen. Dat zullen we dan ook dagelijks doen.

Oma vertelde op Sander z'n verjaardag (26 januari) dat jullie in Bolivia waren. Ze was erg emotioneel. Je kent haar. Lief dat je ouders nog even langs geweest zijn om gedag te zeggen.

Wachten duurt lang, maar jullie zullen jullie kleine meisje gauw zien en kunnen knuffelen. Geniet ervan!

Dikke kus van Tessa en Sander en natuurlijk ook van ons.

Liefs,
Petra en Marcel

P.S. Ik ben bezig Sander jouw naam (Jorna) te laten zeggen, maar hij komt niet verder dan "Mona" haha! Ik blijf oefenen!

Ronald Laagkemper zei

Beste Dion en Jorna,

Ik jullie belevenissen tot nu toe met grote belangstelling gevolgd. Erg balen dat jullie nog geen gesprek met die rechtbank hebben gehad (maar ja, burocratie daar weten wij alles van, toch Dion ?). Laat jullie hierdoor niet ontmoedigen. Hopenlijk kunnen jullie morgen (donderdag) positief nieuws brengen. Je moet maar zo denken, dichterbij bij jullie dochter als nu, zijn jullie nog nooit geweest. Maar de laatste loodjes wegen nu eenmaal het zwaarst. Kunnen jullie ook foto's op deze weblog zetten ? Dan kunnen wij allemaal zien hoe de omgeving er bij jullie uitziet. En natuurlijk de foto's van de kleine meid. Nu maar duimen voor morgen !
Wel trouwens erg prettig dat jullie met die Ines een goed contactpersoon daar hebben.
Ik kijk in ieder geval uit naar jullie nieuwe berichten.

Hartelijke groeten van Ronald Laagkemper

De Poldertjes zei

Lieve Dion en Jorna,

Wij willen jullie voor morgen heel veel succes wensen. Hopelijk kunnen jullie dan eindelijk jullie dochter in jullie armen sluiten. We leven in elk geval met jullie mee, en kunnen niet wachten om dat waarschijnlijk schattige snoetje te bewonderen.

Dikke knuffel
De Poldertjes.