zaterdag 31 januari 2009

zaterdag 31 jan.2009

Vandaag was het : plas in je broek dag. Onze dame vergeet nogal eens aan te geven dat ze moet plassen dus dat betekende vanmorgen 2 x een schone broek halen en omkleden. Verder sprong ze vanmorgen van de wc af toen ze in de gaten had dat wij er waren, was wel leuk om te zien met broek op de knieen kwam ze naar het hekje gerend wat spelen en douchen afscheid. Vanmorgen vrij rustig verder, op zaal wat geholpen en rond 11 uur met Romey vertrokken naar de tuin om even te spelen. De zonnebrillen van papa en mama zijn namelijk erg leuk om mee te spelen (vinden wij iets minder dus die zitten nu in het geheime vak van de tas) Het leverde in ieder geval wel leuke foto's op (zie onderaan) Romey begint afscheid nemen steeds minder leuk te vinden maar helaas moesten wij om 12 uur weg. En ongelofelijk maar waar onze taxi chauffeur is er eentje die zijn afspraken nakomt al 2 dagen steeds op tijd!!!!!!

Vanmiddag was Romey wel al uit bed maar wij konden haar niet zo snel vinden, toen wij haar riepen kwam ze onder tafel waar een stapel kleren lag vandaan en vloog in mijn armen, hoezo blij ons te zien....echt wel! Beetje in tuin gespeeld en na het drinken hebben we 3 kwartier gewacht en is Dion met haar gaan plassen en ja hoor ze kan het wel op de wc, we gaan haar dus maar heel erg trainen als ze hier is want ze verblikt of verbloost niet als ze in haar broek plast en dat is niet echt handig! Vanavond op schoenen jacht geweest voor onder haar jurk die ze aan moet naar de rechter volgende week. Helaas was maat 22 uitverkocht dus toen toch maar 23 gekocht omdat we niks anders konden vinden (denk dat ze veeeeeeeeel te groot zijn dus gaan morgen nog maar even meten, en anders moet ze ze voor een half uur aan en gaan we daarna nieuwe passende schoenen kopen) Het was al met al niet echt een spannende dag, gewoon rustig zijn gangetje. Hier nog even de foto's van vandaag, mini-diva met maja de bij bril!
Welterusten allemaal!

6 opmerkingen:

Oom Iwan en Tante Nicole en Neefjes en Nichtje zei

Wat ontzettend leuk dat ze julie nu al in de armen vliegt! En ze is inderdaad een echt diva met die bril op. Fijn dat nu alles wel rustig en gladjes verloopt en hopelijk blijft dat verder zo. Nog een paar dagen en dan hoeven jullie geen afscheid meer te nemen.Succes vandaag en veel plezier en geef ons diva nichtje maar een dikke knuffel van ons. Veel liefs van ons.

Barteld zei

Fantastisch allemaal, heel veel plezier daaro. Lekker genieten van de kleine meid. Leuk om die foto's te zien, echt een mooie meid!!!

Op zich ook wel leuk om te zien wat ze daar allemaal wel niet meemaakt en meegemaakt heeft... Als jullie dan thuis zijn, is het een makkie met 1 ipv 30 om je heen.

Mirjam Kamps zei

Zo eerst even lopen boen en poetsen. Moet ook gebeuren. Maar als eerste had ik natuurlijk wel even gekeken. Dus er mag straks wel een verkleedkist komen met brillen en hoeden en allemaal leuke en deftige glitter en glamour jurkjes voor de mini diva.
Romey heeft inmiddels hier ook een nieuwe naam gekregen van Renske . Ik weet niet hoe ze er bij komt maar ze heeft het ineens over Bianna. Het lijkt er niet eens op. Renske zit wel steeds op jullie blog te kijken en dan weet ze al precies hoe ze Romey groot in beeld kan krijgen. Hoezo bijdehand. Kortom we volgen jullie allemaal met groot enthousiasme. Liefs alle Kampsjes.

De Poldertjes zei

Fijn dat ze zo enthousiast op jullie reageert. Ook wij waren hier aan het poetsen (bij jou ook alles plakkerig Mir), maar hadden natuurlijk vanmorgen allang jullie bericht gelezen! We genieten ontzettend van jullie verhalen. Veel plezier vandaag met jullie meisje.

xxxx

Jonkies zei

Hallo Dion en Jorna,
Hier even een bericht uit Dronten.
Gefeliciteerd met jullie mooie dochter. Wat fijn dat jullie haar nu eindelijk in jullie armen kunnen sluiten. We genieten enorm van jullie verhalen en de foto's.
Een knuffel voor de kleine meid.
Liefs van Hans en Roelie.

JJ zei

zo eindelijk mag moeders ook even achter de computer
Met twee van die jongens is het altijd weer afwachten wanneer ik mag.
Dus hier zit ik dan met een een lekker bakkie te genieten van maja
en de leuke berichten groetjes JJ