donderdag 12 maart 2009

dinsdag 12 maart 2009


Gisteren was het een beetje laat voor dat we naar bed gingen dus de blog is ook wat later vandaag! Het was gisteren wat bewolkt weer en dat was wel lekker want we zijn naar La Cancha geweest. Volgens oma Nanda lijkt het wel een beetje op de zwarte markt in Beverwijk maar dan enorm groot. Franck was mooi op tijd en nadat wij ons met zijn allen in 1 taxi hadden gepropt kwamen we aan in een enorme mierenhoop van mensen.
Eerst maar shoppen voor souveniers en gelijk bij de 1e kraam had oma Nanda haar oog op een tas laten vallen, dat begon al goed! En bij die ene tas is het niet gebleven, oma en ik zijn even lekker los gegaan en hebben ons geld weer goed kunnen uitgeven. Nou moet ik wel zeggen dat je het op een bepaald moment wel gezien hebt en we waren rond een uur of 12 ook wel uitgekeken. De markt is echt ingedeeld in vakken (bijv. kleding, schoenen, haarclips, souveniers etc.) en dan vind je van dat bepaalde artikel ook echt enorm veel kramen met veel dezelfde dingen. Het was wel leuk om te zien maar heb nu niet het gevoel dat ik daar nu nog eens heen moet.

Daarna lekker met zijn allen een cappuccino gedronken in het hotel en met Franck afgesproken dat we vandaag de papieren van Sandra gaan inleveren bij de immigratie dienst zodat dat ook weer klaar is. Romey had allemaal haarelastiekjes gekregen en die zat ze heerlijk uit te sorteren in haar kinderstoel. Wij ondertussen geluncht en daarna nog even skypen met Mirjam en met ome Iwan, tante Nicole en de kids. Even checken wat de schoenmaten waren van Kyvon, Kelson en Kenoa want oma en opa wilde schoenen voor ze meenemen.
Jose had een mevrouw in het hotel zitten die een huis heeft bovenop de berg en die dat wel wilde verkopen dus wij naar boven. Nou was het probleem dat ze het verhuurd had en dat we dus niet binnen konden kijken maar dat kunnen we van de week doen. Moet zeggen de plek is mooi maar het huis zorgt niet voor spontane hartkloppingen,maar goed we kunnen nu in ieder geval het park op en nu gaat Jose uitzoeken of er nog meer te koop staat dus we kunnen ons daar de komende 4 weken nog wel mee vermaken! Het was wel leuk om daar even rond te kijken want er staan echt hele mooie huizen!

Die mevrouw moest gelijk door naar het vliegveld en wij zijn op schoenen jacht gegaan en dat had nog wel even wat voeten in de aarde maar uiteindelijk zijn we voor iedereen geslaagd! 
Nu maar hopen dat Kyvon, Kelson en Kenoa ze leuk vinden, zelfs oma is voor haarzelf geslaagd voor een sportieve schoen! In het hotel zijn we gezellig aan de borrel gegaan, chippie erbij en hup daar gaan de calorieeen weer! Maakt niet uit het was gezellig. We hebben Romey vast van te voren laten eten zodat wij rustig konden gaan eten. Nadat ze klaar was met eten hebben we haar in bad gedaan en heeft oma Nanda even lekker kunnen spetteren met Romey. Opa Sjoerd had de zware taak om de koffers te pakken maar dat zag er goed uit moet ik zeggen hahahaha. Wij hebben ook maar vast wat spullen meegegeven want we dragen lang niet alles wat we hebben meegenomen en dat ligt hier dan ook maar te liggen.

Romey had volgens mij wel door dat er iets ging gebeuren want het duurde even voor ze ging slapen, babyfoon mee en wij hebben heerlijk gegeten. Na het eten nog even aan de koffie maar toen bleek het al half elf te zijn..... was ff iets later dan dat wij gedacht hadden maar de koffie smaakte lekker. Daarna naar bed want vanmorgen om kwart over 6 ging de wekker weer (hoezo wij houden hier vakantie!!!!!) 

We hebben Romey wel wakker gemaakt zodat opa en oma haar nog even konden knuffelen en daarna heeft Dion ze naar de taxi gebracht en zijn ze naar de luchthaven gegaan. Wij nemen aan dat ze inmiddels al ergens richting Nederland vliegen want we hebben niet gehoord dat ze vertraging hadden. Het was super gezellig dat ze er waren maar het was helaas ook super snel weer voorbij ze hadden best langer kunnen blijven, we hebben geprobeerd hun vluchten om te gooien maar dat ging niet lukken! Net als jullie allemaal moeten zij nu ook wachten tot wij weer terug komen en wanneer dat is?????????????????

Het heeft vannacht gegoten maar vanmorgen brak vrij vlot de zon door en hebben we heerlijk vanaf half 12 tot 14:00 bij het zwembad gezeten. Daarna gauw omkleden omdat Franck kwam.
Vanmiddag naar de immigratie dienst geweest om de kopieeen van het uittreksel van Romey te laten legaliseren, volgens Franck was dat in 10 minuten gebeurd nou maak er maar 30 van en dan kunnen we het maandag na 16:00 ophalen. Gelukkig was een kopie van ons paspoort voldoende dus die hebben we weer mee terug! Je gaat echt van hokje naar hokje en vraag mij serieus af of ieder hokje wel weet en snapt wat het andere hokje doet? Van efficient werken hebben ze hier nog niet gehoord. Vervolgens terug naar het hotel, Romey lekker tukje gedaan en papa ook (en mama maar zweten op de blog.....hoe oneerlijk is het hier)

En dat was het dan weer voor de afgelopen 2 dagen. Morgen zal ik mijn best doen om de blog op tijd aan te leveren want ik wil natuurlijk niet dat jullie allemaal van de leg raken omdat er dan wel en dan niet een blog is hahahahaha. Voor nu in ieder geval welterusten......

5 opmerkingen:

liset zei

Goeiemorgen! je hebt ons weer bijgeblogd :) dat maakt alles weer goed! helaas dat leuke dingen snel voorbij gaan en de paparassen rompslomp weer zo langzaam... maar goed hou nog steeds me vingers gekruist (typt wel lastig) dat het allemaal wat sneller zou gaan voor jullie!

Knuff liselotje

Mirjam Kamps zei

Het is jammer dat Sjoerd en Nanda alweer weg zijn, zo zie je dat een week ook heel snel kan gaan. Dus wie weet de volgende weken ook.Hoop dat de papieren snel gaan lukken.

Ik ga nu zo de zooi van kantoor verhuizen dus we hebben een lekker weekend voor de boeg. Raimond is wel blij dat het nu eindelijk kan gebeuren. Maar het is wel twee hoog en geen lift dus dat wordt even buffelen. Ik zal de stuf vast meenemen voordat ik als een hijgend paard(waar ken ik die van) iedere keer boven aan de trap lig.

Veel plezier weer vandaag met z'n drieen.

Liefs Mir

ps. Ik kom de dag toch beter door als ik weer wat gelezen heb hoor. Dus volhouden he jor!!! Ik geniet ervan.

vecht11 zei

Dat was feest!!!!!!!!!!! Opa Sjoerd en oma Nanda op bezoek! Leuk, dat Romey zo goed reageerde op hen. Ze had ze natuurlijk al op het scherm gezien en dat scheelt veel. Halleluja voor de blogs!!!!
Ik (Cobi) zit toch maar dapper te tokkelen op een apparaat, waar ik nu niet bepaald een fan van ben. Maar ja, als je fan bent van Dion, Jorna en Romey moet je toch wat.
Wat een verhalen hebben we weer mogen lezen en wat zal dat bij jullie niet allemaal teweeg brengen?!?!?!? Wij zitten in het huis van Adrienne en Dennis en passen op onze kleinkindjes. Onze kleindochter van nog geen acht jaar gaat tekeer op de laptop alsof
ze dat al jaren doet (met een bijna 10-vinger systeem!) Je kan haar nauwelijks volgen. Kleinzoon Thijs van vier gaat het ook aardig af. Hij opent een spelletje en weet meteen wat de bedoeling ervan is. Ze zijn hartstikke lief (natuurlijk!!!) je zou er wel 10 van kunnen hebben. Nog 3 nachtjes en dan komen hun papa en mama weer thuis en is alles weer gewoon. Vanmiddag gaat Carl met ze schaatsen en oma gaat lekker toekijken. Sinds de skies mij niet meer gezien op die dunne ijzers. Ik word te oud voor die rotsooi!!!! Nu jongelui, ik ga me maar eens douchen. Carl is thuis z'n schaatsen uit het vet aan het halen, dus ik wil klaar zijn als hij terugkomt. We melden ons wel weer. Veel succes met de langs- elkaar-heen-werkende loketten en tot een volgende keer. Liefs Carl en Cobi.

Jan en Greet zei

Hallo daar in het verre Bolivia,
Fijn weer wat te lezen. Jammer dat Sjoerd en Nanda niet langer konden blijven. De tijd is inderdaad voorbij gevlogen. Wij hebben al geprobeerd ze te bellen maar ik denk dat ze uitslapen of alweer aan de slag zijn. Wij hopen niet dat jullie daar nog 4 weken moeten blijven want dat betekent dat jullie pas rond de Paasdagen terug zijn. Wij blijven duimen voor een kortere periode want wij zijn wel heel nieuwsgierig naar Romey (wie niet zullen jullie denken met zoveel fans). Jorna wij willen jou even laten weten dat wij het ongelooflijk knap van je vinden dat je ons iedere dag weer voorziet van nieuwe informatie. Niet zomaar een kort krabbeltje maar echt een uitgebreid verslag. Geweldig lieverd!!! Hier in Oostenrijk is gisterenavond en vannacht weer een 0,5 meter sneeuw gevallen. Paps blijft sneeuwruimen. Ja, we weten wel dat we op wintersport zijn. Helaas kan paps door al die sneeuw niet zoveel skiƫn.
Groetjes en een dikke knuffel en tot op skype xxx

thon en marianne zei

Inderdaad hulde aan Jorna voor al die uitgebreide verhalen, we genieten er nog (bijna..)elke dag van. Nanda en Sjoerd zijn weer thuis. Ik kon via telektekst volgen dat ze geland waren,dus toen maar even gebeld. Ze stonden op de trein te wachten en zouden in Leystad door Nicole opgehaald worden. Ik hoop voor jullie dat de wachttijd niet meer al te lang is en dat jullie nu ook gauw weer naar huis kunnen komen. Je houdt ons vast wel op de hoogte.
Liefs, Marianne.