donderdag 5 maart 2009

donderdag 05 maart 2009


Het begon vanmorgen met een spugende Romey, wat het was geen idee want de rest van de dag was ze zo vrolijk als normaal. Toen Dion haar uit bed haalde was ze ook heel erg stil wilde ons niet aankijken en was slapjes en hing maar wat tegen ons aan. Wij dachten dat dit haar nieuwe tactiek was om ons te laten merken dat ze het niet leuk vond hoe het gisterenavond was gegaan (ze wilde niet eten en niet luisteren dus heeft Dion haar op bed gedaan en is teruggekomen naar beneden, jajaja hele onverantwoorde ouders ik weet het) Toen wij bovenkwamen vrij kort daarna dachten wij ook dat ze wel zou huilen maar tot onze verbazing sliep ze al. Normaal als wij boos zijn geweest weet ze 's morgens niet hoe hard ze ons moet knuffelen (klinkt nu net of wij iedere avond boos zijn dit is niet het geval maar we hebben wel een paar avonden klieren met eten achter de rug dus ze heeft ons wel een paar keer boos gezien) en vanmorgen wilde ze niks van ons weten. Was mij ook al aan het voorbereiden op een "gezellig" dagje op deze manier toen de hele handel eruit kwam zetten. Daarna was ook alles gelijk over en kregen we weer volop kusjes en knuffels.

Bij het ontbijt was er al helemaal niks meer te merken van haar spugende start, ze heeft heerlijk een broodje nutella gegeten en een yoghurtje. Er zit ook een Duits echtpaar in het hotel (zij is Boliviaans hij Duits) en die hebben een dochtertje van 8 maanden Isabel. Romey vind Isabel helemaal geweldig en we hadden met hun afgesproken dat zij ook zouden gaan zwemmen. Wij lagen al een tijdje bij het zwembad toen zij ook kwamen en Isabel vind water net zo leuk als Romey en samen hebben ze lekker rond gesparteld! Leuk om te zien hoe zo'n klein dreumesje door het water spartelt ze had er echt lol in. We hebben voor morgen weer afgesproken als het net zo zonnig is als vandaag.


Dion is vanmiddag lekker gaan sporten en Romey en ik hebben de hele middag in het zwembad doorgebracht. Daarna lunchen, nou de tomatensoep ging er prima in want hij was weer lekker. Eigenlijk hebben we de rest van de middag lui doorgebracht aan de rand van het zwembad. Toch nog maar even Christine gebeld met de vraag wanneer nu de laatste audiencia is aangezien het nu toch wel erg lang duurt. Het is wel gezellig zo bij het zwembad maar iedere dag die wij langer wachten op de audiencia is ook weer een dag langer wachten op de papieren van Romey. Tot op heden en het is nu 18:41 hebben we nog niks gehoord van Christine dus heb niet echt hoop dat nu morgen het gaat gebeuren, nou dat is balen want in het weekend gebeurd er ook niks en dan zijn we weer een week verder!!! 


We wachten het wel af, in ieder geval zijn opa Sjoerd en oma Nanda goed aangekomen in Sao Paolo en vliegen ze morgen naar ons toe. We zijn al hard aan het oefenen met opa en oma en af en toe gaat het goed. Morgenochtend om half 11 met Romey naar de kapper, dus dat gaat ook wel een ervaring worden denk ik! Hoop dat ze het knippen niet erg vind anders wordt het een lang half uurtje voor ons.......Weet niet of ik morgen een blog maak aangezien opa en oma pas om 20:00 landen en wij voor die tijd nog met Romey naar de dokter moeten, dus als er niks is valt het niet zo tegen aangezien ik nu alvast de mededeling doe dat het wel eens een dagje geen blog kan zijn!!!!! hahahaha


7 opmerkingen:

liset zei

Goed dat je ons alvast hebt voorbereid ;) krijg je geen gezeur van ons als er morgen geen nieuwe blog op staat! :)

Heel veel plezier met Opa Sjoerd en Oma Nanda!! Geniet ervan dit met ze te delen!

Dikke knuffels!! Liselotje

Mirjam Kamps zei

We zullen je moeten missen een dagje op de blog maar dat overleef ik nog wel maar het wordt lastig. Nee alle gekheid op een stokje. Veel succes vandaag bij de dokter en ben benieuwd hoe het verder gaat met de audiencia maar zo te lezen wordt het weer later pasvolgende week. Veel plezier met het weerzien van Sjoerd en Nande. Volgende week gaat vast heel snel en dan zit je alweer op 7 weken.

Tot snel liefs mir

Marcel en Petra zei

Vanmorgen weer snel je blog gelezen. Sander kwam weer "lekker" op schoot zitten. Nou ja lekker, de geur komt je tegemoet! Dus heb ik weer een fijn klusje te doen. Hoort erbij.

Leuk dat Romey het zo gezellig vindt met dat andere meisje. Jor, je weet toch wel dat je zelf geen zwembad in de tuin hebt en dat het weer hier niet echt tropisch is, dus kick maar gauw af van dat decadente gedoe. Hier moet Romey het doen met een opblaasbadje, waar jij (als je geluk hebt) met je voetjes in mag zitten.
Maar ... tot het zover is zou ik zeggen GENIET VAN JE ZWEMBAD!!!

Veel plezier vandaag.

Dikke kus voor Romey van Tessa en Sander.

Liefs,
Petra

De Poldertjes zei

Even proberen of ik nog kan typen. Net een zware gymles achter de rug met Karlijn! Ze wilde perse op haar driewieler waar haar benen inmiddels veel te lang voor zijn, dus na 5 min. was ze al moe en kon ik de driewieler dragen. Terugweg net zo pff. Ach, wel goed voor mijn bovenarm spieren.
Ziet er weer lekker uit bij jullie, heerlijk zonnetje en lekker zwemmen. Leuk dat Romey een vriendinnetje heeft in het Hotel. Hoop dat het papierwerk een beetje sneller gaat, kan me voorstellen dat je ook wel weer naar huis wilt. En wij willen dat ook heel graag! Nou, ik ga eens tosties bakken. Yvo komt zo uit school. Sinds gisteren is de tape van zijn voet af, maar hij mag nog 2 weken niet gymen, en erger nog voetballen! Hij heeft het al op de kalender gezet wanneer het wel weer mag. In de pauze op school voetbalt hij ook altijd, maar nu was hij coach, althans dat zei hij. Hoorde ik dus van een andere moeder dat hij dus elke dag standaard op doel staat!
Fijne en hopelijk zonnige dag vandaag.

Dikke kus.

IJsbrand Kaper zei

Hey Dion, vandaag is het vrijdag en we gaan zo Ceelen eens even een pak slaag geven! Wanneer speel je weer mee? Met een beetje geluk de bekerfinale? Ps denk je dat Romey een beetje van vissen houdt?

Have fun daar!

gr IJs

Rianne Raven zei

Hallo daar,

Gelukkig dat Romey het snel kwijt was wat haar dwars zat.

Bij kinderen kan dat altijd heel makkelijk. Voelen zich niet lekker en daar ligt het dan.

En daarna weer alles eten wat los en vast zit?!
Moeten wij is proberen.

Heel veel plezier met opa en oma en laat ze Romey maar lekker verwennen.

Groetjes uit Duitsland

Lammie zei

garuda11
Hoi dion en Jorna en Romey ik brobeer voor de zo veelste keer te reageren maar het lukt steeds niet en weet niet waarom maar kijk elke dag uit na jullie blok. Geweldig hoe jullie het allemaal doen en wat een heerlijk grietje ik wel een keer op passen hoor.Maar ben bang dat ik nooit aan de beurt kom. geniet nog even daar en we zien elkaar wel weer ergens gr lam en andre.