vrijdag 13 maart 2009

vrijdag 13 maart 2009

Goed ik was er gisteren niet helemaal bij zag ik net, heb donderdag 12 maart gewoon onder dinsdag 12 maart gezet????????? Krijg je he met die hoogte hier hahaha.
Maar goed heb vannacht goed geslapen dus heb de dagen weer op een rijtje! Het was vandaag echt snert weer, grauw, grijs en regen. Niet echt waar we op gehoopt hadden helaas. We moesten vanmorgen eerst Romey's kaka naar het laboratorium brengen en op dat moment goot het echt pijpenstelen. Paraplu mee en toch maar op pad, tenslotte moest de uitslag vandaag voor 18:00 binnen zijn dus uitstellen kon niet.

Op de terugweg zijn we nog even langs Anteus gegaan om "oma" en Nelito even gedag te zeggen. Romey natuurlijk weer volgestopt met Loopy's dus die hoefde niet meer te lunchen! Na de dagelijkse cappuccino maar even gekeken of opa Sjoerd en oma Nanda inmiddels veilig thuis waren, dat betekende skype aan en bellen. Romey begon heel enthousiast met roepen opa en oma maar toen bleek dat ze echt alleen maar op de TV zichtbaar waren vond ze dat toch wel een beetje raar. Het is ook vreemd als je 24 uur daarvoor gewoon nog allemaal samen bent. In ieder geval weten wij weer dat ze veilig thuis zijn, enne Ad gefeliciteerd met je verjaardag vandaag!!!!(weet dat jullie de blog lezen dus de felicitatie komt vast aan! hou het lekkere appelgebak van Ali wel tegoed, toch?????)

Daarna nog even bellen met opa Jan en oma Greet in de sneeuw, raar hoor om even een blik in het witte wonderland te werpen vanuit (het normaal zonnige) Bolivia. Romey heeft even lekker zitten kletsen en kussen met opa en oma via de skype dus dat was wel geslaagd. Vervolgens Romey op bed gelegd en Dion is gaan sporten. En mama heeft zich heerlijk vermaakt met een boekje en een reep chocolade (hahaha ja het leven is hard hier in Bolivia). Aan het eind van de middag ook nog even geskyped met Mirjam en gelukkig was daar ook alles goed.

Vanavond was het weer dokter tijd. Om kwart voor 6 toch maar even Christine gebeld waar zij of Franck bleef. Was maar goed dat we belde want ze was ons vergeten. We waren dus ook pas om 18:30 bij de dokter en helaas was ze toen nog niet aanwezig, maar half uurtje later was ze er. De uitslag van Romey was helemaal goed, alle 2 de wormen zijn weg en we hoeven niet bang te zijn dat de hardnekkige (= de laatste) terug komt want die is uitgeroeid. Mooi om te weten, nu moeten we nog even doorbellen welke prikken Romey heeft gehad en als er wat mist moeten we daar nog voor terugkomen. Het hoestje van Romey moet vanzelf overgaan met veel drinken en hoestdrank die we al geven, ze heeft nog even naar de longen geluisterd maar dat was allemaal goed, gelukkig!!! 
De zoon van de dokter speelt viool en wil graag in Amsterdam naar het conservatorium. Wij hebben haar 2 weken geleden het adres doorgemaild plus nog wat andere opleidingen waar hij misschien interesse in heeft. Nu vertelde ze vanavond dat haar zoon ons wil uitnodigen voor een concert wat hij 21 maart 's morgens geeft en ze wilde polsen of wij dat leuk vonden. Nou dat vinden wij wel leuk om mee te maken dus nu is het afwachten wanneer hij hier komt om ons uit te nodigen. Ze vonden het heel leuk dat wij de moeite hadden genomen om alles door te mailen. Jammer genoeg was vandaag nog niet bekend of hij de testen gehaald had, dus dat is nog even duimen! Zo komen we nog eens ergens!

Verder weinig nieuws vandaag, wij hopen natuurlijk dat morgen het weer stukken beter is want hier wordt je wel beetje treurig van. Allemaal vast een prettig weekend en tot mails......

5 opmerkingen:

Jan en Greet zei

Fijn om te lezen dat alle wormpjes verdwenen zijn en dat het verder allemaal goed gaat. Leuk zo'n vioolconcert! Wij vinden het heel leuk om te zien hoe Romey reageert op onze twee speelgoedbeertjes in de caravan. Je kan merken dat ze dat heel leuk vindt. Hopen voor jullie dat het weer zonnig is en dat jullie lekker bij het zwembad kunnen zitten. Groetjes en dikke kus

Marion zei

Hoi,

ben inmiddels helemaal bijgelezen ;-), de achterstand helemaal ingehaald. Ik moet zeggen Jorna, er schuilt een schrijvertje in jou, haha!! Maar wat heerlijk om te lezen allemaal, ook prachtige foto's. Leuk ook om Sjoerd en Nanda als trotse opa en oma te zien.
Jullie maken wat mee daar, wauw!!
't ga jullie goed!!
Groetjes
Marion

Knabbel zei

Sorry, sorry mevrouw Sabrrrrrine dat ik je naam verkeerd geschreven heb. Ik heb van Knabbelientje op mijn kop gekregen. Ze zei, Knabbel als je namen noemt in je verhaal dan moet je ze wel goed opschrijven. Nogmaals sorry.
We gaan weer verder, om Boubel naar het grote dierenbos te laten komen is net als bij jullie, niet eenvoudig. Gelukkig is het niet zo dat er allerlei gerechtelijke uitspraken moeten komen, maar bij ons wordt het door advokaten geregeld. Dus een advokaat van ons en een advokaat uit het Verwend nest. Nu ken ik bij toeval Brum een hele slimme vos, volgens mij moeten jullie Brum ook kennen. Je weet wel Brum Mosopzijnfiets een hele integere advokaat. Uit het Verwend nest kwam Nero Pollo als advokaat, jong en toch pittig. Nou met deze advokaten was het snel geregeld hoor, de papieren werden ondertekend en onze Ramu, Boubel genoemd, mocht met ons mee. Ja dat dachten wij, maar Boubel moest eerst nog de intergraten cursus volgen, want Boubel spreekt nog geen dierenbostaal en kent het volkslied nog niet en dan moet hij nog de dierenkanon kennen.
Daar heb ik Brum Mosopzijnfiets maar even achteraan gestuurd, deze is wat meer ingevoerd bij de dierenbossenregering. Het hoofd van deze regering is P.J.Balkenzijnbende , je zou denken dat het een leeuw zou zijn, maar ja balken hé, vul het maar in.
Intussen zijn wij naar Alvin gegaan en hebben wij eerst een feestje gevierd. Nou ja kort en goed wij hebben Boubel een spoedcursus bij de nonnetje’s ( ja die bestaan ook in het dierenrijk en wel visetende eenden) laten doen en Brum en P.J. zijn ook tot een a-koordje gekomen.
Dus na een week of 3 wij naar huis, nou ja, we waren Orville die stomme kanarie kwijt. Die was ondertussen dat wij met die adoratie bezig waren naar het strand van Akapulkmaar gegaan en laat het nou paartijd zijn van de albatrossen, je wil het niet geloven wat een origine en decavent, de veren vlogen in het rond. Nou daar konden wij dus even mooi niet mee terug, die bronstige flierefluiter had al zijn kerosine verbruikt, Niek Kolderiek zou zeggen mijn stokje is geknakt.
Wat te doen?
Ja, ik kom eten Knabbelientje, even dit op mijn usbeetje opslaan en dan kom ik er aan.
Sorry hoor, volgend keer weer verder, de regenwormen hebben ook weer een pauze nodig, van de week had er een last van zijn hamstring, dacht ik dat het zijn string tussen zijn hammetjes was, maar het schijnt een spierentoestand te zijn. Ja ja ik kom er aan
Groetjes en kusjes van Knabbel en Knabbelientje
YYYYYYY

De Poldertjes zei

Hoop dat jullie lekker aan het zwembad zitten. Het is in elk geval lekker warm daar, toch? Zag dat het maandag een hele mooie zonnige onbewolkte dag wordt, en ik werd heel erg jaloers. Maar ach, de lente begint hier ook een beetje door te komen. Vanmorgen was het lekker weer. Iedereen is weer begonnen in zijn tuintje, gelijk een stuk gezelliger dan met winterweer, alhoewel lekker bij de houtkachel zitten ook gezellig is!
De kindjes kunnen lekker buiten spelen. Elke dag rond 09.00 uur staat Karlijns vriendje Jeroen al voor de deur. Erg leuk hoe jut en jul zich samen vermaken. Gisteren waren ze er alleen samen op uit gegaan. Deze keer dus echt. Ze waren samen naar hun school gegaan. Daar zit ook de naschoolse opvang en dat zijn dezelfde juffen als van de peuterspeelzaal. Dus de moeder van Jeroen werd gebeld dat ze daar dus waren! Lekker stel. Karlijn zei dat ze moesten plassen en daarom maar naar school waren gefietst.
Nou, ik ga eens wat te eten fabriceren voor de kids. Papa en mama gaan daarna gezellig met z'n tweetjes kaasfonduen.

Dikke kus.

liset zei

Goed om te horen dat Romey wormpies vrij is :)!!

We wisten wat je bedoelde met je vorige blog :) info maakte alles goed hihihi!!

Nou dikke knuffels nog een fijn weekend! en tot blogs