maandag 16 maart 2009

maandag 16 maart 2009


Gisteren was het druk bij ons zwembad maar vandaag was alles weer bij het oude en dat komt neer op hele tuin en zwembad voor ons drieen. Lekker hoor, vond gisteren al dat gedreutel in "ons" zwembad maar helemaal niks. We kwamen vanmorgen in de supermarkt de heren opnieuw tegen die gisteren met hun " vrouwelijke gasten" (er lezen ook kinderen mee hahaha dus noem het maar zo) bij het zwembad lagen. En het is een apart stel, wel heel vriendelijk maar zeer tot de verbeelding sprekend! Dion en ik hadden al bedacht dat ze in wit poeder deden en dat ze vast wel een knap huis te koop hadden. 
Toen we bij het zwembad lagen kwam het gesprek met Jose dus ook op deze heren met hun gasten. Het blijkt dus dat zij 1 van de invloedrijkste mensen zijn in Cochabamba, ze bezitten heel veel land en de krant van Cochabamba. Toen wij naar Tarata reden kwamen we langs een heel mooi landhuis en Jose vertelde dat dit van een hele rijke familie was, nou dat waren hun! Dus ik gelijk met mijn grote bek er overheen, jammer dat we ze niet een week eerder hebben ontmoet dan hadden we mooi kunnen kijken. Oh zei Jose ze hebben hun kaartje achtergelaten omdat Jose verteld had dat wij daar langs waren gereden en toen had 1 van die mannen gezegd dan moet je volgende keer even bellen dan kun je het huis bekijken!!! GGrrr daar hebben we nu niks aan dus nu maar hopen dat ze dit weekend weer komen dan kunnen wij heel uitgeslepen een beetje aanpappen en misschien nog even kijken voor we naar huis gaan hahaha.
Nou de ochtend was dus al met al heel fantasievol en bleek uiteindelijk een beetje te kloppen!
Vanmiddag even geskyped met oom Roy want die is vandaag jarig (hihihi hij wordt al zo oud dat hij niet eens de camera wilde aanzetten, nee hoor grapje hij heeft hem wel aangezet waarop ik gelijk mijn zonnebril heb opgezet om al die rimpels te filteren hahahaha) Het was weer gezellig met Maxime en Robin Jade, Romey vond het ook wel leuk alleen dat stilzitten he voor die camera is het niet helemaal! Daarna nog even met Mirjam en de meiden geskyped en tenslotte ook nog even met opa Jan en oma Greet in de sneeuw. Allemaal heel gezellig om iedereen weer even te horen en te zien alleen was het voor Romey daarna wel genoeg geweest en was het tijd voor het zwembad!

Lekker gespetterd en gestoeid in het zwembad en toen was het weer tijd om de papieren bij de immigratie dienst te gaan ophalen......ja jullie voelen hem al aankomen....we zaten daar keurig netjes om half 5 en wat bleek, de directeur moest nog tekenen en die was er vandaag niet!!!
We begrepen het eerst niet helemaal maar er was een mevrouw die ons graag wat wilde uitleggen maar geen engels sprak dus wij Franck maar weer gebeld en toen bleek dat de handtekening er morgen wel zou zijn dus dan konden we terugkomen....OK dan hadden we ook wel lekker kunnen blijven liggen bij ons bad....maar goed we gaan morgen wel weer terug!

Het was nog een beetje vroeg om te gaan eten dus zijn we in de tuin gaan borrelen en Jose kwam er gezellig bij zitten. Wij zouden vanavond pizza gaan eten en volgens Jose moesten we dan naar Solo mio toe. Dus wij om half 8 die kant op is die tent gesloten......nou daar stonden we dan! Lekkere tip van Jose.....onderweg waren we een steakhouse tegen gekomen dat er ook wel goed uitzag en toen zijn we daar maar gaan eten. Terug in het hotel Jose maar gelijk bedankt voor de goeie tip....hij al helemaal blij totdat wij zeiden dat het gesloten was toen voelde hij zich wel lullig! Gauw nog een bak koffie gedronken en douchen en dan zijn we nu weer helemaal klaar voor een nieuwe aflevering van 24.....adios dus!

4 opmerkingen:

Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl zei

Solo mio kun je overigens wel goed pizza en stakes eten hoor zou je zeker een keer naar toe moeten gaan ook ik denk bij jullie in de straat zit een cafe bar hier kun je ook lekker eten voor boliviaanse begrippen wel duur maar lekker . Ook al eens bij paprika geweest? of ja hoe het ook alweer een hele goede steaktent op papa paulo ook duurder El porton heet die volgens mij, maar wel lekker verders gingen wij eigenlijk elke dag naar brazilian coffee op el prado aan het eind naast de souschi bar en dumbo als je daar naar binnen gaat heb je kans dat je een foto ziet van ons mannetje met het personeel.

Ach ja de braziliaanse authoriteiten lopen niet z snel hopelijk zijn morgen de papieren klaar.

Groetjes Tiemen, Anneke en onze cochabambino Jonathan

Mirjam Kamps zei

He raafjes,

Heerlijk met dat weer en super om weer even geskyped te hebben. Maar wel een heel klein minpuntje jor. Geen oude foto's plaatsen he. Kijk maar even op dinsdag 3 maart, ik wist het bijna zeker dat die al een keer gezien had. Irritant he zo'n super allerte blog fanaat. Nee hoor ik heb geen commentaar want ik geniet er veel te veel van iedere keer weer een heel verhaal super!!!!!

Als ik de reactie van Thiemen en Anneke lees kunnen jullie nog genoeg restaurantjes bezoeken in de komende weken. Het klinkt allemaal goed.

Maak er maar weer een fijne dag van veel liefs Mir

Rianne Raven zei

Hallo daar,

Nou ik heb heel wat gemist.

Zijn even een weekje op vakantie geweest moest dus weer even bij lezen.

Veel mee gemaakt in zo'n korte tijd.
maar dat komt natuurlijk ook omdat er zoveel te zien is.

Als ik het zo zie is het bij vaak lekker weer. Wij mogen deze week ook niet klagen maar zo lekker als bij jullie is het helaas niet.
Wij worden er in iedergeval niet bruiner van.

Nog maar 2 weken. En dan mag je er ook weer aan wennen aan het wisselvallige weer.

Ik hoop dat jullie snel weer op Nederlandse bodem staan.

Groetjes uit Duitsland

De Poldertjes zei

Nou, ik was ook al helemaal de weg kwijt, bekende foto, verkeerde dag! Haha, sorry hoor, klaag niet, zit je maar wat te pesten! Ben erg blij met je verhalen. Moet tegenwoordig alleen eerst eten voordag ik ga lezen, want ik krijg spontaan honger van al die etentjes van jullie :)

Dikke knuffel.