dinsdag 17 maart 2009

dinsdag 17 maart 2009

Sorry was het allemaal even kwijt,maar heb de datum aangepast en de foto tsja dat was ff een klein foutje! Als je alleen maar bij het zwembad ligt dan lijken al die foto's op elkaar Mir dan zie je het niet zo scherp meer hahaha. Maar jij bent de blog expert dus ik ga niet eens kijken of je gelijk hebt dat zal vast wel!

Maar goed vandaag is het dan echt dinsdag en die begon met mooi zonnig weer! Dus net als op alle andere mooie dagen; op naar het zwembad. Dat was lekker op temperatuur door de verwarming die er in zit en Romey en mama hebben heerlijk gespetterd in het zonnetje. Papa was even werken en toen die naar beneden kwam om 12:15 was het weer ook nog lekker maar dat veranderde snel...maar laten we niet op de zaken vooruit lopen...
 Eerst hebben we even de koffie kaart van Jose gekeurd, hij wil zich specialiseren in diversen soorten koffie en wij waren het testpanel vandaag. Dion had iets met brandy (lekker ruikt een beetje naar kersenbonbons) en ik had een cappuccino met sinaasappelschijfje erin (heel subtiel proef je dan de sinaasappelsmaak) deze 2 waren dus goedgekeurd door ons. Jose vind dat ook leuk om te doen en dat wij dan willen proeven vind hij helemaal leuk!

Tijdens het koffiedrinken kwamen de eerste wolken binnen drijven en die werden steeds donkerder. Gauw alle kleren aangetrokken en wij waren net veilig binnen toen de bui losbarstte! En dat was echt letterlijk, eerst een regenbui waar je u tegen zegt en daarna vielen de hagelstenen (ja dat lezen jullie goed) het kamerraam binnen. Romey vond het wel raar hoor die witte koude hageltjes en helemaal toen we zo op haar hand legde en ze begonnen te smelten. Jose belde ons al om te vragen of onze kamer al blank stond aangezien er ter plekke een nieuw zwembad was ontstaan op het dakterras boven onze kamer...
Nou bij ons was alles droog maar het weer is grauw en grijs gebleven de rest van de dag.

Dat betekende Dion ff klooien met de computer en Romey Nijntje kijken (vind papa ook zo leuk hahahaha). Daarna is Dion gaan sporten en heb ik Romey in bed gelegd, die niet wilde slapen maar o zo moe was en moest slapen van mama. Ze is dus ook gewoon in slaap gevallen en ondertussen heeft mama lekker zitten skypen en computeren. Na een uurtje werd ze weer wakker en hebben we besloten om morgen naar immigratie te gaan, het was inmiddels half 5 en Dion moest nog douchen na het sporten dus dat zou wel heel laat worden. Ach dan geven we ze nog een dag uitstel voor het geval de direkteur nog niet getekend heeft hihihhi

Nu zitten vader en dochter lekker aan de snoepjes en gaat mama even douchen en dan gaan we eten en is er alweer een dag om in Cochabamba. De weersvoorspelling is niet echt best voor de komende dagen dus we hopen dat de Boliviaanse Pedro Paulusma het fout heeft en dat morgen de zon schijnt maar vrees dat de buien tijd echt is aangebroken. Als dat zo is moeten we nog gaan zoeken naar iets waar we ons de komende weken mee bezig gaan houden.....toch maar naar de makelaar dan???

7 opmerkingen:

JJ zei

Goedemorgen allemaal eindelijk weer een berichtje van ons. het was niet zo dat we je vergeten waren maar druk druk druk . Wat vervelend dat lekkere regenweer hebben ze vast gedaan zo dat je ons nederland niet vergeet door al dat gedobber in het zwembad zou je bijna verschrompelen . Bij ons gaat alles goed vandaag hebben mika en ian feest op school en s,middags handbal toernooi in het Dok en s,avonds weer voetbal trainen dus mijn dag is ook weer vol gepland heerlijk z,n vrije dag. Nu moet ik opschieten groetjes en een dikke knuffel janita en de boys

liset zei

Bleggie regen... dat wordt pimpampetten of punniken ;) of vla of appelmoes ijsjes maken :) hihi

Snap dat je de dagen door elkaar haalt, tijd gaat ook zo snel voorbij en daar heb je een ander soort besef van tijd...

Hoop dat het zonnetje nog gaat doorbreken... meneer Tymodinges heeft voor vandaag mooi weer uitgesproken in Nl kijken voor hoelang dat duurt!

knuff

Mirjam Kamps zei

Geeft niks hoor jor de foto's van vandaag maken weer een heleboel goed. Echt wel heftig hagel daar maar janita heeft wel gelijk je moet er toch langzaam weer aan gaan wennen........Jippie

Kus mir

Knabbel zei

Nou inderdaad wat te doen, gelukkig zijn voor problemen altijd oplossingen. Opeens dacht ik aan Fifi het hondje van Astrix, die moet ik een i-meel sturen, misschien kan hij een klein flesje aansterkdrank regelen, zodat Orville weer vliegpit krijgt. Zo gezegd , zo gedaan een i-meel naar Fifi en al snel kwam er een antwoord dat er wat toverdrank van hun laatste avontuur over was en dat werd per ekspres naar Akapulkmaar gestuurd. Nu hoor ik jullie zeggen Knabbel heb jij i-meel en ja dat heb ik, alleen mijn uitgever heeft niet graag dat ik dat bekend maak, dus nog even geduld, ik zal met hem overleggen en dan zal ik dat aan jullie bekend maken.
Ome Gerrit werd ingeschakeld en als hoofd van de duivenvereniging regelde hij dat het flesje zo snel mogelijk werd gestuurd, ik heb nog tegen hem gezegd, alsjeblieft stuur geen tortelduif want het is nog steeds niet ok met Orville, hij loopt de hele dag maar te zingen “lekker rossen met de albatrossen”, dan heb ik geen behoefte aan een tortelduif.
Ok een paar dagen later werd het flesje bezorgd en zijn we naar Orville gegaan, want ja het werd toch wel eens tijd om naar huis te gaan. De afspraak was dat wij de volgende morgen naar het grote dierenbos zouden vertrekken, dus de volgende morgen zegt Knabbelientje, geef Orville niet te veel van de drank Knabbel want je weet niet wat het effect is, het gaat er maar om dat hij ons goed naar huis vliegt. We hebben een paar druppeltjes op een suikerklontje gedaan en dat Orville laten eten, je zag een siddering door hem heen gaan zijn veren werden geschikt, zijn pilotenmuts op en zijn vliegbril voor, hij was er helemaal klaar voor. Dus wij snel met Boubel ingestapt, want hij zou zo zonder ons wegvliegen, ik heb nog aan hem gevraagd heb je je Tum Tum ingeschakeld, maar hij was niet meer te houden als een straaljager er van door, zelfs mijn neef Alvin heb ik niet meer kunnen bedanken, zo snel ging het. Nu weet ik niet hoe het met jullie toepetgravise kennis is maar in een streep van Akapulkmaar naar boven dan beland je ergens in het Groene land. Had die stomme albatros maar de Tum Tum gebruikt dan hadden we allang thuis geweest, maar nee in een streep naar Groene land. We moesten daar landen want Orville mocht niet meer verder van de BVV of wel de bond van vliegers en koud daar en alles wit van de sneeuw, die arme Boubel had dat nog nooit gezien en liep klappertandjes in het rond.
Gelukkig werden we goed opgevangen door S-kimono’s het inheemse volk daar en werden ondergebracht bij de pinkwins met de vrolijke voeten in een iglo. Na een nachtje slapen zou het allemaal wel beter worden, maar dat de volgende keer.
Groetjes van Knabbel en Knabbelientje en vele kusjes
YYYYYYY

Marcel en Petra zei

Goeiemorgen Jor, Dion en natuurlijk Romey.

Tessa naar school gebracht en wil net achter de computer duiken, komt Sander aangerend, springt op schoot en roept "Jorna kijken". En wat heeft hij een geluk!! De blog openen en wie zien we ... Romey en Jorna! Zijn dag is weer helemaal goed. Nu wil hij helemaal niet meer van schoot af (deed hij dat maar wel, want hij draagt een bepaalde niet nader te noemen geur bij zich!!), dus typen gaat wat moeilijker.

Jammer dat jullie niet lekker in het zonnetje aan jullie (bijna) privé-zwembad kunnen liggen, maar wie weet komt dat nog. Er is niets zo veranderlijk dan het weer. En het weer voorspellen is ook een kunst en dat gaat dus ook niet altijd goed.

Wij wensen jullie een gezellige dag en wachten op je volgende blog. Dus tot morgen!?

Liefs en een dikke kus voor jullie allemaal van ons

Jan en Greet zei

Lieve hageltjes, hebben we van weer gewisseld? Hier schijnt de zon en bij jullie winterweer. Wat zal Romey raar opkijken volgend jaar als jullie naar Fieberbrunn komen. Morgen naar Almere om oma haar verjaardag te "vieren" en dan zien we wel wanneer we terug gaan. Dikke kus allemaal en tot op skype in Almere.

De Poldertjes zei

Lekker he, een maarts buitje tussendoor. Hier was het vandaag heerlijk weer, dus lekker op de fiets naar het werk. Brrr, dat viel even tegen, was vanmorgen nog aardig fris. Nu ook weer. Net even bij Reaal selectiewedstrijden gekeken voor de indeling van het nieuwe seizoen, en nu gaat Martijn de houtkachel maar weer aan doen, al een paar dagen niet aangehad, maar de nachtvorst is dus weer begonnen. Ga Yv nog even voorlezen dan kan ook die naar zijn nestje. Ga ik lekker zelf in mijn boek verder terwijl manlief naar Ajax kijkt.
En niet naar de makelaar gaan hoor, dan missen we jullie veel te erg!!

xxxx