vrijdag 6 maart 2009

vrijdag 06 maart 2009

Even snel een korte blog, zonder foto's en lange uitleg. Maar vanmorgen bij de kapper werd Christine gebeld dat wij vanmiddag om 14:00 de 3e audiencia hadden. Wij dachten dat de 4e er ook gelijk bij zou zitten maar Christine boorde die gezelligheid gelijk de grond in door te melden dat dit pas 1 x eerder gebeurd was en dat we waarschijnlijk pas een week later de 4e zouden hebben, dat was ff balen.

Nou het geluk was aan onze kant en vanmiddag was de 3e en de 4e audiencia in 1x (jajaja er kan hier ook wel eens iets snel) Dus met trots kunnen wij melden dat ook officieel Romey nu van ons is! Voor ons gevoel is het niet anders dan gisteren maar voor de wet is het nu ook echt!!!!

Wij gaan vanavond met opa Sjoerd en oma Nanda hier een borrel op drinken en ik zal proberen morgen een iets langere blog te maken. Maar moet nu mijn dochter onder de douche vandaan halen en leuk aankleden om natuurlijk een verblindende indruk op opa en oma te maken hahaha. Ze heeft niet veel geslapen vandaag dus hoop dat ze het volhoud. Morgen ook weer foto's (o.a. van de kapper wat erg goed ging) en een iets langere blog....voor nu Adios!!!!

10 opmerkingen:

JJ zei

Hoera hoera wat heerlijk om dit nu eindelijk echt te kunnen zeggen
Dromen zijn nu eens geen bedrog.
Gefeliciteerd papa en mama klink wel heel erg goed he jor .
En romey veel succes met deze super ouders.Neem er maar een super borrel op doen wij dat ook wel even . Geniet van de gezellige tijd met je ouders groetjes janita en de boys

De Poldertjes zei

Gefeliciteerd!!! Wat een zware bevalling was dat. Maar super, snap dat het nog hetzelfde voelt als gisteren, maar niks of niemand kan haar nu nog van jullie afnemen. Voor ons gevoel was ze ook allang van jullie.
Nou, ik laat me even onderzoeken door dokter Karlijn, die staat met de stethoscoop naast me. De mannen zijn naar Kampen voetballen, althans Yvo kijken Martijn coachen. Ziet er buiten wel erg licht uit, de zon zou toch niet gaan schijnen........... Vanmiddag taart eten bij Silvie want die is bijna jarig. De tweeling groeit trouwens goed en Sil ook.

Dikke kus.

oeds zei

Heerlijk! Alles nu officieel. Weer een opluchting. Gefeliciteerd.

Pronk maar lekker met die prachtige dochter van jullie bij opa en oma. Doe opa en oma de groetjes vanuit Dronten.

Het is een beetje mistig vanmorgen hier en de temp werkt ook niet mee, dus ik laat het zeil maar over mijn zwembad zitten vandaag. Hoop dat jullie het beter treffen, een leuke foto van opa en Romey in het zwembad zou niet misstaan op de blog.

Groetjes van ons.

Mirjam Kamps zei

Die borrel heb ik gisteravond alleen ook genomen hoor na je bericht op skype.
En al trek je Romey een jutezak aan die verpletterende indruk heeft ze allang gemaakt bij opa en oma.(al bij de allereerste foto) . Maar ik ben reuze benieuwd hoe het allemaal gaat.

Vandaag ben ik drukke hockey en zwemmoeder maar inmiddels zijn er twee klaar en hoef ik derde alleen og maar even te halen. Maaike heeft vandaag met 7-0 gewonnen!! Ilse weet ik nog niet en Renske heeft prima gezwommen.

Fijne dag vandaag Liefs Mir

vecht11 zei

Super, super papa en mama wat moet dat heerlijk voelen. Wij nemen zeker een borrel en die we met jullie gaan drinken zal er zeker komen. De groeten aan oma Nanda en opa Sjoerd, fijne dagen met de familie.
Wij zitten op dit ogenblik in de Rijp oppassen bij de kleinkinderen voor 10 dagen, de kinderen zijn er even uit naar Cran Canaria.
veel liefs van Cobi en Carl

Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl zei

Van harte gefeliciteerd het is nu officieel. weet precies wat je bedoeld 3 en 4de ineen, tegen ons werd gezegd nog 1 en we hadden dus twee in 1 met als gevolg helemaal geen cadeautjes bij ons , maar ja dat geeft ook niks

Eindelijk op naar de laatste dingen. duurt ook een tijdje , maar je kunt je eigen gang gaan
veel plezier nog

Groetjes Tiemen, Anneke en Jonathan

Marcel en Petra zei

Eindelijk (dit woord hebben jullie al zo vaak gehoord hé Jor!) is het officieel. Jullie hebben een dochter. En wat voor een dochter. Een mooi en lief meisje met een aanstekelijke lach. Wat wil je nog meer?

Nou paps en mams, van harte gefeliciteerd met jullie dochter!! Romey, van harte gefeliciteerd met deze schatten van ouders.

Veel geluk met elkaar!!

Geniet van het bezoek van opa Sjoerd en oma Nanda en veel plezier.

Liefs van ons

rechtisnietkrom zei

Dit is een kort bericht, maar toppie... Proficiat nu alles officieel is. Geniet er van.
Groetjes, Jolanda en André

Mirjam Kamps zei

En Ilse niet vergeten die heeft met 13 - 6 gewonnen! En gescoord. Dus wie weet Dion twee nieuwe Fatima's.

En Soerd en Nanda enthousiast ?! Vast wel, geniet ervan samen. Kus Mir

liset zei

JEEEH jippie!! Goed nieuws!! eindelijk officieuuuuss :)

Have fun daar ! gezellig met Opa Sjoerd en Oma Nanda!!

Knuff