zondag 15 maart 2009

zondag 15 maart 2009

Het was vandaag prachtig weer, dus zoals gisteren al gemeld,was het vandaag een luie zondag. Romey heeft heerlijk gezwommen en wij hebben genoten van de zon. Jose had een BBQ lunch voor ons gemaakt, maar volgens mij was hij vergeten dat opa Sjoerd en oma Nanda al naar huis waren want het was een schaal vol met vlees!
Op zich niks mis mee maar dit was voor ons wel heel erg veel, aangezien we ook nog een schaal met salade en patat hadden. Laten we maar zeggen dat we ook gelijk voor vanavond gegeten hebben want er past niks meer bij! Daarna was het tijd om te skypen met opa Sjoerd en oma Nanda want daar zouden opa en oma Raven zijn en die konden hun nieuwe achterkleinkind dan ook even live bewonderen. Nou dat ging helemaal goed, het eerste wat in beeld was, was het mooie ronde bolletje van mijn vriend (=opa Raven) en ze konden mooi meekijken naar wat Romey allemaal aan het uithalen was. Ze was zelfs een beetje aan het zingen en uiteindelijk was ze helemaal dol. Het was dus wel een leuke skype om te bekijken voor opa en oma Raven er gebeurde genoeg! Ik denk dat ze er wel van hebben genoten en dat was ook de bedoeling.
Ook nog even geprobeerd om oom Roy en tante Joyce en kids te pakken te krijgen maar helaas waren die niet online en hetzelfde verhaal voor oom Iwan en tante Nicole en de kids dus verder geen skype gedaan.
Gelijk maar weer het zwembad ingedoken want het was behoorlijk warm vanmiddag. Romey heeft het stickers plakken ook helemaal ontdekt (bedankt Mir!), de mini mouse bal zit al onder de stickers, de betonnen kikker in de tuin is ook wat gepimpt en onze handen zitten regelmatig onder allerlei plakkers! Ze vind het helemaal geweldig en is er op haar manier heel erg druk mee.

Heb Romey vanavond maar een beetje op tijd naar bed gebracht want die was moe van al het zwemmen en de zon. Wij zullen het vast ook niet laat maken want dat zonnetje zorgt wel voor een heel lui en loom gevoel. Hopelijk is het morgen weer lekker weer en kunnen we genieten van opnieuw een zwembad dag! Alvast welterusten allemaal............


7 opmerkingen:

liset zei

Een hele goeie morgen!

Lekker dat jullie een luier dagje hebben kunnen doen met mooi weer, hier wil het wel doorbreken maar lukt nog niet echt, heeft nog even tijd nodig denk dat het weer ook op jullie thuiskomst wacht! :) nog steeds fingers crossed dat alles voorspoedig loopt en dat jullie ook thuis kunnen genieten. Hoewel... is het weer en daar zitten ook lekker ;)

Hier is werk aan de winkel! geniet van een luier dagje bij het zwembad!

Dikke knuffels

Mirjam Kamps zei

Beetje ervaring Jor!!!

Kus Mir

sabrine zei

goedemorgen

wat een heerlijke zonnige zwembad foto's zo op de maandag ochtend:D

gisteren was het bij ons ook redelijk te doen, maar nog niet zo als bij julie!

Zo te zien kan Romey in de toekomst mij komen helpen als ik weer eens een auto moet plakken ;D natuurtalentje!!

nog even een re@ctie terug naar knabbel

@knabbel: geen probleem hoor, je bent niet de eerste die dat doet en ook zeker niet de laatste, en met die kleine knabbelpootjes is jet zowiezo al lastig typen (hihi)

liefs sabrien!

Mirjam Kamps zei

Nee, even zonder gekheid ik ben blij dat ze zich goed vermaakt met de stickers daar waren ze voor bedoeld. Maar dat kon ik vanmorgen allemaal niet meer zeggen. Ik was een klein beetje aan de late kant en zou anders te laat op mijn werk komen. Vandaar nu nog even een korte reactie. Alles is weer thuis uit school en het zonnetje schijnt hier ook wel 10 graden is het hier. Maar het voelt gelijk een stukje lekkerder aan en je krijgt dan zo'n lekker lente gevoel. Best wel lekker dat het met het weer de goede kant op gaat en het 's avonds weer wat langer licht is. Nou en als het bij jullie vandaag ook weer goed weer is zullen jullie wel lekker in de plomp liggen. Geniet ervan. En je weet het niet te bruin he.

Tot morgen Liefs Mir

Edith en Jan zei

Hoi Jorna, Dion en Romey!

Eindelijk is het dan gelukt een account aan te maken!

We volgen jullie blog elke dag met heel veel plezier, en hebben zelfs de foto's gerpint! Wat geweldig om te zien hoe jullie het naar de zin hebben met z'n 3-en!

Fijn dat Romey nu helemaal "wormen" vrij is, en dat hoestje gaat vanzelf wel over!

We hopen dat de papieren nu snel in orde zijn, en dat jullie lekker met zijn alle naar NL kunnen vliegen! We duimen voor jullie

Heel veel liefs Ome Jan en Tante Edith

De Poldertjes zei

Ziet er heerlijk uit daar! Beetje luieren aan het zwembad, en ook nog lekker bbq-en. Dat wilde Karlijn vandaag ook, als de zon maar een beetje schijnt denkt ze dat we wel kunnen bbq-en. Hier was het vandaag dus ook best lekker. Druk het terras aan het schoonmaken geweest, met hulp van Karlijn natuurlijk, waardoor mama's broek meteen in de was kon.
Karlijn moest en zou vanmiddag haar snowboats aan!! Gisteren liep ze ook al met haar handschoenen aan, die ik toen het echt koud was amper aan kreeg. Snap het niet meer, maar ja, het zijn net kinderen.

Dikke kus.

Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl zei

Hallo Dion en Jorna

Heerlijk om zo jullie belevenissen te lezen en wat bijzonder dat opa en oma op bezoek mochten zijn bij jullie in Bolivia, we wensen jullie nog een heel fijn verblijf toe in Bolivia

Verders heb ik een vraagje zouden jullie me hiervoor willen mailen , mijn mail adres is adoptie.adoptie@home.nl

Groetjes Anneke