dinsdag 24 februari 2009

dinsdag 24 febr. 2009


Het was weer een rustige start vandaag, het weer zag er wat beter uit dan gisteren (dus helaas vandaag geen weerbericht ome Wim sorry) en we hebben heerlijk in de tuin ontbeten. Omdat we nu eenmaal niet echt lui willen worden (jajaja het kan nog erger dan dit!!!) zijn we naar buiten gegaan voor een flinke wandeling. Er waren wel veel meer mensen op straat als gisteren en op sommige plekken stonden kraampjes met maskers, pruiken, waterpistolen etc. Volgens mij is iedereen zich aan het klaarmaken voor zaterdag als de parade is. We hebben ook uitgevonden waar de gym was waar ze het in Anteus over hadden. En aan de overkant daarvan stond wel een leuk huisje (moest wel opgeknapt worden) en van het een kwam het ander.
  In plaats van teruglopen langs de hoofdweg zijn we een zijstraat ingedoken op zoek naar leuke huizen. Nou die zijn hier wel!! We hebben er zelfs 1 gevonden waar de Ara's (voor de leken onder ons dit is een papegaaien soort) in de boom zaten. Echt super mooie stenen muur er omheen, die tegel had ik graag bij ons thuis op de vloer gehad. Volgens mij is het echt hoe verder je de heuvel opgaat des te mooier worden de huizen. Al met al hebben we een kleine anderhalf uur rond gelopen tussen al die leuke plekjes (toch maar verhuizen?????)

Daarna was het zonnetje sterk genoeg voor een zwembadduik! Romey helemaal gek, ze wil nu al niet eens meer dat wij haar vasthouden maar dobbert lekker in het rond. Hoe gekker hoe beter, en ja dan drink je aardig wat water weg maar daar kunnen wij haar voor waarschuwen maar ze doet toch wat ze wil dus moet ze het maar zelf ontdekken. Laat in de middag nog even skypen met de opa's en oma's (niet tegelijk want zo technisch zijn we nu ook weer niet hahaha)en daarna eten.

Het begon allemaal heel goed en ze zat lekker te kauwen, maar hoe meer mensen er in de eetzaal kwamen des te moeilijker ging het. Ze is ons echt aan het uitproberen dan en eet dus geen hap meer en lacht ons gewoon vierkant uit als wij haar aanpakken. Ergens moet ik ook wel vreselijk om haar lachen maar doe het niet want dan werkt het helemaal niet. Dus was het even geen feest toen we terugkwamen op de kamer. Binnen 10 minuten was ze gedoucht en al en lag ze in bed, niks niet bij papa en mama nog even tv kijken! Nou ze had heel goed door dat ze fout was want ze was helemaal van slag door de strenge aanpak. Helaas voor haar maar het was even nodig (moet zeggen als ze dan zo hartverscheurend ligt te huilen heb ik wel medelijden met haar, maar mama kan ook best hard zijn als het nodig is). Nu ligt ze lekker te slapen en morgen is ze vast weer het poeslieve meisje wat ze meestal is!!! Althans dat hoop ik maar want om half 10 gaan we met Franck op pad voor onze visum!!! Jaja het benodigde papiertje is dus blijkbaar klaar en nu kunnen we eindelijk dat felbegeerde visum gaan aanvragen.

4 opmerkingen:

liset zei

Yeah de ochtend begon weer goed vanmorgen ;) hihi even opstarten met een kopje koffie en jullie bevindingen lezen van de dinsdag!

Volgens mij zijn jullie niet streng geweest, dat hoort er allemaal bij! en guess what (zal je zelf ook wel weten) krijg je alleen maar meer respect voor je ouders voor vooral als ze later deze blog terug leest! :) Jullie zijn een super papa en mama!! Hoop dat het weer een beetje lekker blijft dat jullie kunnen zwemmen!!

Dikke knuffels uit het zonnig/bewolkte muiden!!

Marcel en Petra zei

Heerlijk om weer de ochtend te beginnen met het lezen van jullie blog.

Sander kwam erbij staan en riep meteen "Romey". Goed hé? "Jorna" kan hij ook al goed zeggen; we hebben geoefend! "Dion" moet nog geoefend worden, want tot nu toe komen we niet verder dan (schrik niet!!) "Dora". Oeps! Sorry.

Genoeg over Sander. Geniet van jullie zwembad, het lekkere eten en de ijsjes (niet te dik worden hoor!) en natuurlijk van jullie dochter en elkaar.

Succes vandaag en veel plezier.

Dikke kus,
Petra

Mirjam Kamps zei

He hallo, dat verhuizen gaan we niet doen. Geen discussie mogelijk. Lelystad is ver genoeg.

Ik moet wel even lachen als ik het eet verhaal lees en het is jammer dat Romey dat niet kan zien zoals die van mij jou soms konden zien. Maar dat komt allemaal wel

Super dat het papiertje er is. Tot morgen en een fijne dag vandaag. Ik ga nu snel naar het zwembad met Renske.

Liefs Mir

Mark en Marloes zei

Ha! Familie Raven,

hoorde pas van jullie blog...hoorde uberhaubt eigenijk voor het eerst van een Blog..;-)(computerwonder..)
Maar gefeliciteerd met jullie mooie dochter!!zo te lezen verloopt alles voorspoedig en zijn er nog een paar weken te gaan.
Heel veel succes nog daar met z'n 3tjes en we komen zeker een keer live naar lelystad.

groeten uit het wijze oosten
Mark en Marloes