dinsdag 24 februari 2009

maandag 23 febr. 2009

Vandaag beetje laat met de blog maar goed er valt eigenlijk ook niet zo veel te melden. Het is carnaval hier en dat betekent dat 2 dagen alles dicht is en de straten bijna uitgestorven zijn. Hier is zaterdag de 28e de parade en nu gebeurt er eigenlijk niks. We hadden hoop dat onze huisapotheek open zou zijn omdat Dion en ik nog steeds last van de keel hebben maar die was gesloten. Hebben nu bij een huis en tuin apotheek wel keeltabletten kunnen vinden maar die winkel was ook de enige die open was in de hele straat.
Omdat we op weg naar de apotheek langs Anteus kwamen zijn we "oma" maar even gaan opzoeken nou die was helemaal blij dat Romey er weer was en deed er alles aan om haar zo lang mogelijk daar te houden. Wij hadden net ontbeten maar ze vroeg of Romey nog wat honing cornflakes mocht. Dat mocht wel en ik dacht dat ze net als vorige keer een klein schoteltje met wat cornflakes zou maken maar dat werd een compleet ontbijtbord vol!!! En echt onvoorstelbaar Romey kauwt gewoon door, als er al een worm in haar zit moet het wel een lintworm zijn want wat kan dat kind eten zeg!!!!!!
"oma" vond ook dat ze wat dikker in haar gezicht begint te worden, dus wij de oude foto's erbij en inderdaad ze krijgt een dikke kop!!! Als je kijkt naar de kleur van haar huid is die ook veel gezonder als in het weeshuis toen was ze wat grauw en nu heeft ze een lekker kleurtje. Het is een heel ander kind aan het worden!!!! 
 Verder vandaag niet veel gedaan, het was ook bewolkt dus veel te koud om te zwemmen en buiten de deur was ook niks te beleven. Een rustige dag dus, Romey was heel moe en die hebben we 's middags toch maar even laten slapen en daarna eten en onder de douche met papa en naar bed. Hopelijk is het morgen beter weer en kunnen we lekker zwemmen! Het ziet er niet naar uit maar je weet maar nooit hier!!

4 opmerkingen:

Jan en Greet zei

Wat wen je gauw aan de eerste handelingen 's morgens om de website te openen en te lezen. Vanmorgen niets maar gelukkig vanmiddag weer foto's en een klein verhaaltje. Wij kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om iedere keer weer wat te vertellen maar het was wel een gemis vanmorgen. Dikke knuffel Jan en Greet

Mirjam Kamps zei

Oh gelukkig mijn dag was al niet goed begonnen zonder blog omdat ik echt geen tijd heb gehad. Moest voor 8.00 uur vanmorgen drie meisjes hebben omgetoverd in chineesjes. Nou dat is gelukt maar dan schiet de blog er voor het eerst bij in. En op het werk had ik ook al geen tijd. Nu net drie zwarte koppies ontdaan van een bus zwarte verf(hebben jullie weleens een blond chineesje gezien). Nog even snel lezen en reageren en nu op de eerste naar hockey brengen.
PFFFFFFF. Ze zagen er wel super uit. Ik mail het wel even. Liefs Mir

Knabbel zei

Tsjonge jonge wat een feest hebben wij gehad. Wat een carnaval, alle dieren waren er. Er werd muziek gespeeld uit het "Carnaval der Dieren"van Camille Saint-Saens dat was een tijd geleden en gedronken dat we hebben. De smurfen waren er ook, samen met die tovenaar Karnmelk en die kat Azeron, stom beest had veel te veel gezopen en zat op eens juffrouw Ooievaar achterna, die vloog in een boom waar ik weer onder zat en die Azeron er achteraan, hij hield het niet en donderde zo die boom uit boven op mijn hoofd en nu heb ik toch een kater, tjonge jonge. Ook die gebroeders Bever slaan gelijk munt uit mijn verhalen en verkopen nu de toetsenbordhammertjes als stengel, bij Bakker Bart iedere woensdag 5 Knabbelstengels voor € 2
Wat een feest, ik ga nog maar eens lekker slapen,een siestaatje houden het is ook zo warm hier.
YYY van ons allemaal

de bottertjes zei

Jongelui,

Heel begrijpelijk dat er soms niets te schrijven valt. Alhoewel tijdens het scheren jullie journaal te lezen blijft een leuk onderdeel van het ontharen. Jorna, las je nog een keer weinig of niets te melden hebt, schrijf dan gewoon het weerbericht uit de lokale krant over. Wij hebben dan toch iets te lezen.

Veel plezier nog en hopelijk tot julie volgende journaal.

Groetjes van tante Tonny en oom Wim