vrijdag 20 februari 2009

vrijdag 19 febr. 2009

Romey heeft weer heerlijk geslapen vannacht ondanks het lawaai van de Ladies night en ook wij hebben een lekkere nachtrust gehad. En het was vandaag weer super mooi weer! Dus allemaal de korte broek aan en de tuin in. Natuurlijk moesten er nog even wat boodschappen gedaan worden en onderweg naar de supermarkt zag ik het uithang bord van het hotel waar wij op internet naar hadden gekeken voor wij vertrokken. Eigenlijk was ik wel nieuwsgierig naar hoe het er echt uitzag want het had ook een zwembad(je) en op de foto's was het wel een leuk hotel. Waar we niet achter konden komen via de site was of er ook een koelkast op de kamer was en of er ook internet op de kamer was. Dion en Romey stonden een beetje te dreutelen voor de deur en ik was naar binnen gegaan dus toen kwamen hun ook maar. 
receptioniste gevraagd of ik de tuin met het zwembad mocht zien en toen kwam er gelijk iemand aan die ons een rondleiding door het hotel gaf. Ja er was internet, en een koelkast en we konden ook een kamer krijgen met een apart slaapgedeelte voor Romey, daar stond nu nog een bank maar daar zouden ze dan een 1 persoon bed neerzetten. Moet zeggen het zag er heel gaaf uit allemaal. Kamers zijn niet heel groot maar groot genoeg voor ons en beneden is een hele mooie tuin met verschillende terrassen en een leuk zwembad wat verwarmd is, ligbed erbij en klaar zijn de Raafjes. Terwijl wij genoten van een overheerlijke cappuccino (iets wat Romey ook erg lekker vind met name dat schuimlaagje, waar heb ik dat eerder gezien een meisje dat mijn schuimlaagje van de koffie at???he Renske!) maakte de meneer die ons rond had geleid een prijs voor de komende 5 weken. Nou die stond ons wel aan en het hotel zag er ook leuk uit dus wij gaan morgen verhuizen naar onze nieuwe stek (kan Romey alvast wennen aan het dynamische leven van haar ouders). Het heeft meer weg van een huis uit de film Zorro, overal potten met planten, pleintjes, doorgangetjes terrassen, kleine lounge bar, klassiek ingerichte eetzaal en een grote ruimte beneden waar Romey lekker kan rondrennen en spelen als het regent. Dus als het goed gaat liggen wij morgenmiddag lekker in het zwembad!
Vanavond naar de dokter geweest met Romey. Ze was redelijk tevreden maar omdat ze nog steeds wat hoest wil ze haar nog 2 prikken geven en moeten wij de antibiotica kuur verlengen van 7 naar 10 dagen. De inhaler en de puf mogen we stoppen alleen als ze weer raspende geluiden gaat maken moeten we die weer gaan gebruiken. De rest van het onderzoek gaat ze volgende week woensdag doen als wij weer terug moeten komen. Uit het verslag bij de rontgenfoto blijkt dat alles er verder wel goed uitziet, beide longen zijn goed ontwikkeld en hebben normaal formaat en het heeft echt met de bronchien te maken. Dus op naar het ziekenhuis voor de prik, daar werden we gelijk herkend door de zuster die ook de laatste keer geprikt had en die maakte vrij snel tijd voor ons. Het was weer dikke tranen toen de prik kwam maar buiten was alles weer vergeten. We zien wel weer hoe het morgen gaat.
  Christine is met ons meegelopen om aan de receptie te melden dat wij morgen willen vertrekken. Nou de receptionist had de tranen in zijn ogen staan en vroeg ons waarom???? We hebben Christine laten uitleggen dat het echt niet aan hem of zijn collega's lag maar dat wij een zwembad miste. Hij vond het echt niet leuk en ik vrees dat er morgen ochtend nog een paar mensen zijn die het niet leuk vinden maar helaas wij hebben het hier wel gezien en gaan eigenlijk nu een beetje vakantie vieren! Mama hoeft niet meer te koken want eten doen we of buiten de deur of daar in het restaurant en we hebben een super mooie tuin met een zwembad tot onze beschikking dus eigenlijk gaan we nu op vakantie na 4 weken hard werken haha!!!!! Ja morgen zijn wij al 4 weken weg, moet zeggen het gevoel dat het al zo lang is hebben we allebei niet! We wensen alle collega's morgen ontzettend veel succes met de open dagen!!!!!!

5 opmerkingen:

Jan en Greet zei

Fijn dat Romey haar longen goed zijn!! Dat jullie nu voor luxe kiezen kunnen wij ons wel voorstellen na die hechtische weken. Zijn benieuwd hoe ze het zwembad vindt. Geniet en succes met de verhuizing. Ze zal wel wat speelgoed missen ze had wel heel veel nu. maar water vergoed veel. Liefs en dikke knuffel Jan Greet

Mirjam Kamps zei

Wat fijn dat dat andere hotel er zo goed uitzag. En best lekker even zwemmen met die kleine meid.
Geniet dan nu maar van een welverdiende vakantie!!!!
Maak er maar wat van want zometeen is het alleen nog maar wachten op de reisdocumenten (na volgende week). En waarom niet wachten aan de rand van een lekker verwarmd zwembadje. Ik geef jullie groot gelijk.

Succes met de verhuizing.

Liefs Mir

oeds, jeanet en kids zei

klinkt heerlijk...!!
groot gelijk nu lekker genieten!

maar wij blijven jullie achtervolgen waar jullie ook zitten...haha.

groetjes van ons

vecht11 zei

Lieverds !!!!
Fijn, dat alles weer goed gaat met Romey. Alleen zielig, dat ze toch nog die twee prikken moet hebben. Maar een zwembad zal veel goedmaken. Want in zo'n groot ligbad heeft ze misschien nog nooit gelegen. Genieten jullie er maar lekker van. Dat doen jullie goed: laat je maar verwennen in het nieuwe onderkomen!!!!!
Bij ons is alles oke. Tot de volgende keer maar weer.
Groetjes en dikke kus voor allemaal.
Carl en Cobi.

De Poldertjes zei

Super dat jullie gaan verhuizen naar het hotel met zwembad. Hoop dat het lekker genieten is daar, heerlijk ook voor Romey, en de zwembandjes had je al mee! Kan niet wachten op de foto's en filmpjes.

Dikke knuffel.