zondag 15 februari 2009

Zondag 15 feb.

Voor de liefhebbers weer een filmpje;
http://www.youtube.com/watch?v=AGybiC5Aqmw
En wat betreft dat "konijnenlied" ik heb nog een paar week om dat even om te turnen naar "normale" muziek en geloof me dat gaat lukken.
Heeft Ajax weer gezwijnd ??

4 opmerkingen:

De Poldertjes zei

Er is maar een team dat gezwijnd heeft en dat is jou cluppie. Met mazzel zijn het geen dubbele cijfers geworden. Misschien moet je contact opnemen met Been. Ik denk dat Romey een aanwinst zal zijn. Groetjes

De Poldertjes zei

Eindelijk reageert die man van mij een keer. Tja, als het maar over voetbal gaat he! Ik zei al, we moeten maar een jong Raven beginnen! Blij dat het beter gaat met Romey. Martijn zal de komende dagen wel vaker een reactie moeten plaatsen. Morgen worden mijn ogen voor de 2e keer gelaserd. Ik zit hier dus stikzenuwachtig te zijn en nog steeds te twijfelen, zal ik het wel......
Dus het blog zal Martijn me ook voor moeten lezen, want ik wil niks missen, maar gelukkig heeft Yvo ook vakantie, dus kan die het ook voorlezen.
We vonden het filmpje erg leuk, en heerlijk om weer die lach te horen. Karlijn wilde nog meer filmpjes zien van Romey. Opletten voor papa en mama, want ze klikte al bijna op sexy weetikveel haha.

Dikke kus.

de bottertjes zei

Over zwijnen gesproken. Die jongens van 010 zijn gewoon mazzelpikkies. Wat zij laten zien heeft niets te maken met voetballen. Een uitslag van 6-0 zou voor een neutrale toeschouwer zoals ik heel normaal zijn. Dion, niet huilen, maar proberen het positieve hiervan in te zien. Wat het positieve is: het had ook 8-0 kunnrn zijn!!!!

Groetjes uit Elburg.

vecht11 zei

Hallo pappie en mammie!!!!
Zojuist hebben wij jullie nachtelijke escapades met jullie kleine meissie gelezen. Uit de grijze oudheid kunnen wij ons nog herinneren, dat de nachtrust ook voor de ouders toch echt heilig is. Dit is voor jullie allemaal shit. Het is heel erg zielig, dat Romey zo benauwd is. Dat wordt erger, zodra ze in haar bedje ligt. Ze wordt warm en omdat ze horizontaal ligt gaat die slijmzooi ook nog eens aan de wandel de luchtpijp in. Kriebel alom met als gevolg veel hoesten en onrustig woelen. Wij hebben daar zo een twee drie ook geen oplossing voor. Romey zou misschien een beetje rechterop in haar bedje moeten liggen. Misschien een kussentje erbij ?!? Het kleine madammeke heeft het overigens al aardig door. Het is natuurlijk veel gezelliger bij pappie en mammie in bed. Ìk denk dat een goede optie is om haar in de middag niet meer te laten slapen.. Nou, uiteindelijk komt alles weer op zijn pootjes terecht. Gewoon jullie hart en gevoel blijven volgen!!!!

Groetjes en dikke kus voor allemaal: Carl en Cobi.