vrijdag 13 februari 2009

donderdag 12 febr. 2009

Nee jullie hoeven niet allemaal gelijk je computer na te laten kijken het lag aan ons! Sorry dat jullie allemaal zo vroeg zijn opgestaan voor niks want helaas deed gisterenavond het netwerk het hier niet en konden wij niet inloggen om blog te maken.

Hier dan alsnog het verslag van gisteren. Romey is heel lief in slaap gevallen woensdagavond om vervolgens om 6 uur even wat te huilen maar mama was in de buurt en ik heb haar even lekker in ons bed gelegd en toen heeft ze tot 8 uur doorgeslapen, wat een toppertje. Daarna aankleden en de vuurdoop in de ontbijtzaal, nou dat ging helemaal goed ze zat er prinsheerlijk bij en at met smaak een broodje en vervolgens nog een stuk watermeloen en een deel van mama's cake. Helaas had papa niet zo'n geweldige aktie, die had een groot glas melk ingeschonken maar dat krijgt Romey niet netjes naar binnen, dus binnen 5 minuten zat hele jurk onder en lag vloer vol met melk. Even ter verduidelijking dit lag aan papa niet aan Romey!!!! Maar goed ze zag er voor 10 min geweldig uit in haar nieuwe kleren.
En toen was het tijd voor de supermarkt. Ze vond het geweldig, gelijk een bal gekocht omdat er nogal wat commentaar was op het schoenenshoppen en madame is nu in het bezit van een roze (hoe kan het ook anders met zo'n moeder) minnie mouse bal en een bolderkar vol met speelgoed. Vervolgens lekker broodje gegeten en met zijn allen een middagdutje gedaan.
Romey ging steeds meer hoesten en het leek wel een grommende grizzly als ze adem haalde dus zijn we vanmiddag even naar de apotheek gegaan om hoestdrank te halen zodat het goed los komt. Natuurlijk moest de nieuwe bal ook even geprobeerd worden en het was eindelijk droog dus konden Dion en Romey even voetballen in de tuin. Ging helemaal top, ze is twee benig dus Kyvon en Kelson pas maar op ze voetbalt jullie er straks zo uit hahaha
Het eten was iets te pittig voor haar( had taco mix door de gehakt gedaan en die vonden wij ook pittig) ze zat steeds over haar tong te wrijven (wat een brutussen van ouders en opeten hahaha) dus hebben we het maar goed gemaakt met yoghurt en aardbeien die we op straat gekocht hadden. Geen zorgen allemaal ze heeft het echt niet hoeven opeten van ons maar vind het wel een bikkel dat ze toch wel de helft op had voor ze echt begon tegen te sputteren. Daarna lekker met papa in bad (ga papa ook leren dat hij daarna de badkamer moet dweilen als we thuis zijn want wat een ravage en gelukkig doet hier Rocio dat, lui kreng dat ik ben hahaha)

 Het slapen ging niet goed, ze lag er om half 8 in en om 9 uur was ze nog wakker, hoesten en huilerig. Uiteindelijk is ze wel in slaap gevallen maar vannacht ben ik maar bij haar in bed gekropen om haar rustig te houden. Geweldig de eerste nacht met ziek kind zit er al op en mama is zo brak als een kanarie.....maar goed hoop dat het vandaag de 14 e goed gaat maar dat lezen jullie morgen wel als de computer het blijft doen haha

4 opmerkingen:

Mirjam Kamps zei

Ja, welkom in de echte wereld. En 's nachts roepen ze toch om mama en mama's zijn toch het eerste wakker. Maar voor moeders met wallen onder hun ogen is ook de camouflage make-up uitgevonden. Nu snap je waarom. En dat glas melk terwijl ik het las zag ik het gewoon gebeuren.....

Heerlijk en zal zullen nog wel veel meer van die dingen gebeuren. Geniet er maar van.

Knuffel Mir

caro zei

hee nichtje gefeliciteerd met romey!!! eindelijk!! ook je man natuurlijk.

heb van mam deze blog gekregen en alles uitgeprint heb alleen iets gehoord over poepluiers (hihihi)
ga van het weekend alles eens lezen
dikke kus
je nicht
carolien

oeds zei

Hallo daar,

als eerst, beterschap kleine meid!

Ja, pappa en mamma het valt allemaal niet mee. Ik zal niet alles verklappen want het is "leuker" om het allemaal zelf te ontdekken. Maar geloof me het wordt steeds makkelijker als ze ouder worden. Tot ze een jaartje of 15 zijn schat ik zelf.

Het was vanmorgen inderdaad een kleine teleurstelling, gelukkig hebben jullie weer toegang tot het netwerk.

Je zou bijna denken dat er iets was.

Morgen is het vrijdag de 13de......

Hoop dat jullie goede nachtrust hebben gehad.

Gr

Oeds, Jeanet, Rick en Rosanne

JJ zei

Hee jor dit was niet lekker wakker worden hoor.Mijn ochtend ritueel
ging hier door mooi de mist in maar je excuus is aanvaart met het leuke verhaal dat volgde z'n nachtje kunnen we van mee spreken er zullen er nog wel meer volgen fijn he joepie. En dat melk verhaal zo als mir schrijft ook ik zie het zo voor me.
Ik wens je veel succes met wat er nog komen gaat neem het wel even op film op haaaa
Groetjes janita en de boys