woensdag 18 februari 2009

woensdag 18 febr. 2009

Het is vandaag 2 x feest. Romey is vandaag precies een week bij ons (en wat voor week was dat wel niet, 1 ding saai is het niet met deze dame) en oma Nanda is vandaag jarig. Dus op tijd ontbijten want dan konden we even skypen met de jarige job. Speciaal voor oma de nieuwe jurk aangedaan want daar staan vlinders op en dat vind oma Nanda wel heel mooi. Nou toen we skype eenmaal aan de gang hadden, had Romey nou niet bijster veel zin om in beeld te komen. En dat na een super nacht, geen kuchje gehoord en ze is helemaal niet wakker geweest tot 7 uur en toen heeft Dion haar nog even neergelegd en heeft ze tot 8 uur geslapen. Maar goed oma Nanda heeft even kunnen zien hoe mooi ze was en daarna is ze lekker gaan spelen. 

Het was onverwacht weer heerlijk weer vandaag dus we zijn de hele dag buiten geweest. Buiten nog even geskyped met opa Jan en oma Greet en daar waren ook Maxime en Robin Jade want opa en oma waren aan het oppassen. Ook daar deed iedereen zijn best om contact te maken (zeker Max die maar riep: hallo Romey, en Romey mooi niet reageren. Sorry Max maar ik weet zeker dat Romey straks als wij thuis zijn heel veel met jou wil praten!!!!!) Daarna was het tijd voor de dagelijkse boodschappen en omdat het feest was vandaag hadden wij lekker apfelstrudel gekocht (ja ook dat hebben ze hier) helaas bleek die niet echt lekker te zijn (dus dan verheug je je eigenlijk voor niks) de enige die het wel lekker vond was Romey!
 Omdat we besloten hadden Romey vanmiddag niet te laten slapen, hebben we onze hele Intertoys afdeling naar buiten gezet en zijn mama en Romey lekker gaan buitenspelen terwijl papa nog even aan het werk ging. Daarna koken en ons klaarmaken voor het hopelijk laatste ziekenhuisbezoek. Ze was tijdens het eten echt al ontzettend moe maar we hebben haar wakker kunnen houden tot het tijd was om de prik te halen.

Toen we de hal van het ziekenhuis binnenkwamen begon ze nattigheid te voelen en heel zachtjes begon ze al te huilen. In de wachtkamer werd dit erger maar we hadden ter afleiding haar hondje meegenomen en dat werkte. Gelukkig was de zuster er van de 1e prik en die nam de medicijnen mee en na 10 minuten werden we geroepen. Nou toen ging het al fout, ze zette het op een huilen. Eenmaal binnen werd de volumeknop nog een beetje hoger gezet en toen de zuster ook nog eens verkeerd prikte waardoor er bloed bij het medicijn kwam en het dus opnieuw moest gingen echt alle remmen los bij haar. Krijsen onvoorstelbaar (kan mij wel voorstellen want fout prikken is nooit fijn) dus wij eerst nog laten zien dat de zuster niks in haar handen had (ik had even de spuit uit haar handen gehaald) maar daar trapte ze mooi niet in! De dokter zelf kwam maar eens kijken wat er allemaal aan de hand was (hij heeft ons al 2 dagen gezien en geen woord tegen ons gezegd maar hij had nu toch wel medelijden met Romey). De zuster vond het vreselijk dat ze nogmaals moest prikken maar goed wat moet dat moet! De grootste mop van de avond was daarna nog wel dat toen alles klaar was ze de zuster uit zichzelf een handje ging geven en dag dag zei. Dion en ik lagen dubbel van het lachen, want dit hadden we echt niet verwacht. Had meer het idee dat ze er een dodelijke blik uit zou gooien maar nee hoor ze gaf netjes een hand! En onderweg naar het hotel zat ze gewoon weer Nijntje te zingen een wonderlijk kind is dit!!!

Daarna met papa onder de douche nog even naar het Disney channel kijken om tot rust te komen (wat is dat, ze was hyper) normaal is het Disney channel het helemaal (dus misschien kan Knabbel een paar tickets regelen naar Euro Disney, want Romey wil graag zien hoe Knabbel en Knabbelientje nu eigenlijk wonen). Nu dus niet, dus op naar bed. Dion zei net het zou mooi zijn als dit zo werkt en toen zette ze het weer op een brullen. Dus papa thee zetten en mama de handdoek techniek maar weer toegepast. Even neerleggen, over borst wrijven doek over de kop en na 5 minuten sliep ze en dat doet ze nu gelukkig nog. Hopelijk maken we allemaal weer een lekker nachtje en dan morgen weer op naar de psychologe en de sociaal werkster. Ach als ons kleine monster zo met de zuster omgaat na zo'n rotprik zijn die 2 een makkie morgen, die pakt ze helemaal in!

3 opmerkingen:

Mirjam Kamps zei

Ik weet het we hebben nu een nieuwe supergirl want jij bent nu supermama geworden. Fijn dat Romey van die akelige prikken af is. En wat een toppertje dat ze nog een handje geeft ook ik kan me voorstellen dat jullie helemaal in een deuk lagen.

Succes vandaag bij de psycholoog.

Liefs Mir

Knabbel zei

Dom, dom, dom, komt ome Gerrit de postduif naar mij toe en zegt: Knabbel je hebt het helemaal verkeerd met je Karperweg, Bolivia is een Suit Americaans land en helemaal geen straatnaam. Bolivia is een heel groot land met veel meer inwoners dan Nederland en ook hele grote steden zoals Lapas en zij zijn in Kotsmaaropmama. Ik zeg sorry ome Gerrit ik zal het de volgende keer wel eerst aan jou vragen. Nou ik heb ook ff op Wiki Pedia gekeken en heb wel ontdekt dat de naam Romey ook als achternaam wordt gebruikt, het lijkt wel de moeder ha ha ha. Dick Romey is een heel bekende footbalpleejer. Maar ja wie heeft na mijn hint zelf niet op Wiki Pedia gekeken (beken eens eerlijk mensen). Ik heb je nog niet verder over mijn familie gesproken. Onze kinderen heten Babbel, Bebbel, Bobbel, Bubbel, Bibel,Bybel en Boubel.
Nu hebben ook wij, het is toch ook wel toevallig, Boubel geadoreerd. Dat is ook nog een heel verhaal maar dat vertel ik later. Mijn pootjes doen weer pijn dus tabe en de Knabbelkussen en speciaal een voor Romey

Rianne Raven zei

Hallo daar,

Zo te horen gaat alles goed daar?

Romey gedraagd zich als een meisje van die leeftijd.
(Deze leeftijd is niet de gemakkelijkste maar dat merken jullie nu zelf ook wel.)

Komen jullie nu een beetje tot rust nu je haar bij je hebt of is het nog steeds onwerkelijk?

Heel veel succes morgen.

Groetjes uit Duitsland